лизгачки серијата

Профил Ширина: 70 mm
Стакло апликации: 4-20-24-30mm
Број на комори: 5
Заптивка: TPV - Опција сива или црна боја
Ламиниране: Постојат алтернативи за внатре и надвор

Благодарение на профили кои претставуваат вистинска еволуција во споредба со своите конкуренти, нуди добра топлинска изолација, звучна изолација и удобност на работа, во Лизгачки системи.
Се прилагодат за да се запечати систем го спречува влегувањето на ветрот во бурни времиња.
Структурни профил тројка со слајд нуди можност за шест врати да работи ефикасно и со леснотија.
Лизгачки структурата и профилот на средното нудат можност да стане врата / прозорец само со многу поголеми димензии.

Секоја високо-катната зграда
• луксузни станбени проекти
• Хотели
• Згради протокол

Технички карактеристики

0

1

2

3

4

5

6

7

0

1

2

3

4

5

Бои

Остави коментар