Seria Empire

Aplikimet e xhamit: 4-6-20-24-28-30-40mm

Numri i dhomëzave: 5

Guarnicioni: TPV – I pajisur vetë me guarnicion, në ngjyrë gri dhe të zezë

Petëzim: Ekzistojnë alternativat për brenda dhe jashtë

Kornizë me gjerësi 120 mm – kornizë me sipërvendosje dhe profile rrëshqitëse në mes
Trashësia e murit 4mm
Paraqitja e shkëlqyer në fasadat e jashtme
Izolim zhurme dhe temperature
Izolim dhe qëndrueshmëri e shkëlqyer edhe në instalimet në gradaçela
Seri Holandeze e përshtatshme për arkitekturën Evropiane

Çdo ndërtese e lartë me kate
Projektet luksoze të strehimit
Hotelet
Ndërtesat e protokollit

Dokumentet Teknike

0

1

2

3

4

5

6

7

0

1

2

Ngjyrat