Kush jemi ne?

“Kush jemi ne?”

CCG Yapı, me strukturën e saj të re dhe dinamike të stafit, që prej pesëmbëdhjetë vjetësh është duke luajtur një rol udhëheqës në sektorin e dyerve dhe dritareve PVC duke poseduar një pjesë të konsiderueshme të kuotës së tregut.

Për më tepër, ajo u ofron klientëve të saj, zgjidhje sistemesh ekonomike të përsosura dhe të përshtatshme për çdo hapësirë .

Sistemet e dyerve dhe dritareve Wins PVC prodhohen duke përdorur lëndë të para të pastra dhe origjinale, që plotësojnë më së miri nevojat e izolimit të ngrohjes dhe efiçencës energjetike në prodhimet tona. Duke u mbështetur në këtë forcë,  ne plotësojmë në kuptimin e vërtetë të fjalës çdo nevojë funksionale të prodhuesve të specializuar të dritareve, arkitektëve, kontraktuesve të ndërtimit dhe përdoruesve përfundimtarë.

Misioni ynë;

përgjegjësia;

Dhe përgjegjësia është

Vazhdimësi me një ndërgjegje të pastër dhe me besimit.

Për ne, vazhdimësi nuk do të thotë vetëm furnizim i vazhdueshëm i partnerëve tanë me produktet tona, por do të thotë gjithashtu mbrojtje e tyre, udhëzim në   përputhje me kushtet e tregut dhe përballim i nevojave të tyre sistematike.

Siç një domosdoshmëri e misioni që kemi ndërmarrë, ne luajmë një rol qendror në aspektet ekonomike dhe sociale që lidhen me biznesin tonë në rajonin ku veprojmë.

Parimi i shoqërisë sonë është të shtojmë vlerat markës së klientëve tanë dhe tu sigurojmë atyre mundësi të shkëlqyera biznesi në treg.

Vizioni ynë :

Të kontribuojmë në krijimin e prodhuesve të fuqishëm të dritareve të së ardhmes.

CCG – si një grup furnizues profilesh dhe aksesorësh si  brenda dhe jashtë vendit,  është një shoqëri që synon të përcaktoj aktivitetin e tregut në të ardhmen dhe të udhëheqë partnerët e saj.

Duke i furnizuar partnerët tanë të biznesit me profile dhe aksesorë të përshtatshëm për çdo qëllim, që janë produkte të  markave tona të suksesshme, ne jemi bëtë furnizuesi numër 1 në zonën tonë.