“Кои сме ние?”

CCG Yapi, со својот нов структурата и динамиката на персоналот, кој петнаесет години игра водечка улога во областа на ПВЦ прозорци и врати да поседуваат значителен дел од квотата на пазарот.

Покрај тоа, таа им нуди на своите клиенти, економски системи совршено решение и погодна за секој простор.

Системи Wins PVC врати и прозорци се произведени со користење на чиста суровини и оригинални кои најдобро ги задоволуваат потребите на топлинска изолација и енергетска ефикасност во нашите производи. Врз основа на оваа сила, да се сретнеме во вистинска смисла на зборот, било која функционална потреба од специјализирани производители прозорецот, архитекти, градежни изведувачи и крајните корисници.

 

Нашата мисија;

одговорност;

И одговорноста е

Континуитет со чиста совест и со доверба.

За нас, континуитет не значи само континуирано снабдување на нашите партнери со нашите производи, но, исто така, значи дека нивните водство и заштита, во согласност со условите на пазарот и потребите на нивното лице систематски.

Како неопходност на мисијата што ги презедовме, ние да игра централна улога во економските и социјалните аспекти поврзани со бизнисот во регионот каде што работиме.

Принципот на нашето општество е да се зголеми бренд вредност на нашите клиенти и да им се обезбеди одлична можност за бизнис на пазарот.

 

Нашата визија:

Ние да придонесе за создавање на моќни производители на иднината прозорци.

CCG – како група на профили и додатоци снабдувач како во земјата така и во странство, е општество кое има за цел да се утврди активноста на пазарот во иднина и да доведе своите партнери.

Преку обезбедување на нашите деловни партнери со профили и додатоци погодни за било која намена, кои се производи на нашата успешни брендови, станавме бр.1 снабдувач во нашата област.